UiO
Blog - lipanj 2008
ponedjeljak, lipanj 30, 2008


Trajanje: 30. dan
Ukupno učesnika: 51 člana

beneteau @ 20:00 |Isključeno | Komentari: 0
ponedjeljak, lipanj 9, 2008
U dosadašnjih 10. kola DUELA dokazali su se mnogi parovi kao jako uspješni te vjerujem da je mnogima žao što ti MAJSTORI više ne postaju svoje listiće. Kao što znate osim ovoga bloga Uzmi ili ostavi postoji i bratski blog Online Betting koji okuplja one koji su zaljubljenici u online klađenje.
Ovaj blog ima i svoj Forum na kome članovi ostavljaju svoje parove a od skorijeg datuma i svoje listiće. To mi je dalo ideju da pozovem sve dosadašnje učesnike DUELA da i dalje nastave sa svojim nadmetanjem ali sada svi na jednome mjestu – jedni protiv drugih.
Da sada prijavljeni parovi:

  1. expertennis & retfala
  2. rakovi & matetips
  3. antiprotivan & zavrata
  4. fix & Sretni
  5. bolinjo & Dzoni
  6. nostra & trebaprobat
  7. jole & beneteau
  8. edo & supertipovi
  9. LadyBet & Grubi
Nadam se da će ova ideja naiči na odaziv te molim sve parove koji žele nam se pridružiti da svoj pristanak ( prijavu ) stave dolje niže u komentare ovoga posta, a potom se prijavite na Forum pod vašim nickom ( oba člana para kako bi mogla postati jedan i drugi u slučaju odsustva jednog od članova para ) a nakon toga u roku 24 sata biti ćete na isti pušteni te mogu ostavljati svoje listiće.
Nadmetanje pokusno počinje danas 09.06.2008. godine . Svaka ekipa može postati samo jedan listić na kojem  može biti najviše 4 para. Pobjeđuje ekipa čiji yield na kraju bude najveći tj. ekipa koja ostvari najveću zaradu. Tijekom mjeseca ekipa je obavezna postaviti minimalno 10 ( deset ) listića. Sretno.
beneteau @ 15:15 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
bet365
Kladionica naša banka
Nema zapisa.
Index.hr
Nema zapisa.