UiO
Blog - travanj 2007
ponedjeljak, travanj 30, 2007

1. OPĆE ODREDBE
 1. Nadmetanje Uzmi ili Ostavi organizira se na blogu www.beneteau.bloger.hr čime taj blog postaje vlasništvo svih članova koji se nadmeću na istome.
 2. Uzmi ili ostavi je nadmetanje u kojemu mogu učestvovati svi korisnici servisa www.bloger.hr koji na istome posjeduju svoj kladioničarski blog.
 3. Svi učesnici nadmetanja biti će ravnopravno tretirani i imati ista prava koja im se jamče ovim Pravilima.

2. OPĆA PRAVILA NADMETANJA
 1. Navedena pravila su obavezna za sve učesnike nadmetanja bez obzira u kojoj se ligi natječu.
 2. Nadmetanje Uzmi ili Ostavi provodi sa na sistemu ligaškog nadmetanja tj. sudionici nadmetanja su podijeljeni u tri lige -  Extra, Prva i Rookie izlučna liga.
 3. Extra i Rookie izlučna liga imaju promjenjivi broj učesnika.
 4. Svaki od prijavljenih takmičara mora tijekom jednog  mjeseca postati najmanje 20 (dvadesetj) prijedloga kako bi se mogao ravnopravno nadmetati za ustanovljene nagrade.
 5. Jedan ciklus nadmetanja traje jedan kalendarski mjesec.
 6. Extra ligu sačinjavaju članovi koji su tijekom jednog mjesečnog nademetanja imali prosjek prolaznosti veći od 85 posto uz uvjet da su postali 20 i više prijedloga.
 7. Prva izlučna liga je za sve kojima je prosjek prolaznosti manji od 85 posto ili imaju manje od 20 postanih prijedloga mjesečno bez obzira na prolaznost.
 8. Rookie liga je liga za sve novo prijavljene koji se tek trebaju dokazati.

3. PRAVILA POSTANJA
 1. Svoje prijedloge učesnik nadmetanja obavezan je postati u vremenu od 00.00 sati do 21.00 sati. Poradi toga što postoji mogućnost antidatiranja vašeg posta ne uvažava se bilo kakva spriječenost ili odsustvovanje i time nemogućnost postanja te naknadno priznavanje prijedloga.
 2. Sudionik nadmetanja tijekom jednog dnevnog ciklusa može postati samo jedan prijedlog. U slučaju da je isti odgođen ima pravo postati drugi prijedlog ali poštujući i zadovoljavajući sve propozicije nadmetanja – vrijeme i način postanja.
 3. U slučaju teniskih mečeva kada jedan od protivnika preda meč, predlagač para može predložiti zamjenski par tj. novi par ali poštujući i zadovoljavajući sve propozicije nadmetanja – vrijeme i način postanja.
 4. Postani prijedlog mora imati unaprijed određenu zadanu formu i obavezne dijelove a to su:
 • Vrijeme odigravanja sportskog događanja
 • Nazivi učesnika sportskog događanja
 • Tip
 • Tečaj
 • Naziv kladionice
 • Kratki komentar
Vrijeme odigravanja
Nije obavezno ali priporučujemo da se piše pravo vrjeme odigravanja sportskog događaja. A ne da se piše vrjeme zatvaranje para na kladionicama. Zbog toga može doći do nepotrebne zbunjenosti.

Tip
Priznaju se svi moguči tipovi sa kojima raspolažu kladionice pobrojane na donjoj listi.


Tečaj
 • Minimalni tečaj je 1.25!
 • Maximalan tečaj je 2.00
 • Extra tečaj od 2.00 pa naviše uz vrlo kvalitetnu i opširnu analizu
Naziv kladionice
Priznaju tipovi sa svih zemaljskih kladionica sa područja Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije kao i slijedeće on-line kladionice:
 • Bwin
 • Gamesbookers
 • Pinnacle
 • Stan James
Kratki komentar
Svaki član mora sa svojim riječima pod samim odabranim parom napisat kratak komentar ili obrazloženje. U komentaru navedite sve potrebne razloge, argumente i informacije zašto ste odabrali odabrani tip.

Kod postanja istog obratite pažnju da u Naslov stavljate svoj nick i da promjenite default Kategoriju Razno u Kategoriju Klađenje ( vidi primjer http://www.beneteau.bloger.hr/post/kako-editirati-svoju-objavu/246290.aspx).


4. STATUS VELEMAJSTOR
 1. U cilju nagrađivanja sudionika nadmetanja ustanovljava se titula Velemajstora.
 2. Titulu Velemajstora osvaja sudionik koji tijekom jednog mjesećnog ciklus nadmetanja poluči najbolji uspjeh tj. ima najbolji odnos pogođenih i promašenih tipova.
 3. Za osvojenu titulu dobiva pravo da mu se mjesec dana banner njegovog bloga istakne na vidljivo mjesto na matičnom obiteljskom blogu UZMI ili OSTAVI

KAZNENE ODREDBE

 1. U cilju održavanja reda čime se doprinosi kvaliteti zajedničkog bloga svako nepoštivanje gore navedenih pravila biti će sankcionirano.
 2. Mogućnost udaljavanja iz nadmetanja je u slijedećim slučajevima:
 • Ako se posta velikima slovima,
 • Ako se zaboravi ime kladionice,
 • Ako se koristi obojanim tekstom unutar svoga posta
 • Ako se koristi smajlićima
 • Ako se pri postanju ne zadovoljava kriterij tečaja između 1.25 - 2.00
Udaljavanje iz nadmetanja ( privremeno i trajno )

Takmičar moće biti isključen privremeno iz nadmetanja u slijedećim slučajevima:
 • Zbog neaktivnosti tj. ne posta niti jedan prijedlog 3 ( tri ) dana u nizu - kazna mjesec dana neučestvovanja
 • U slučaju ako ima manje od 20 post u tekućem mjesecu ne možete konkurirati za titulu VELEMAJSTORA niti se pomjerati nagore u ligama
 • U slučaju ako mu prosjek prolaznosti padne ispod 50 posto u trenutku 11 postanog prijedloga  ili kasnije tijekom mjeseca biti ćete izbačeni privremeno do kraja trajanja tekućeg nadmetanja te se možete prijaviti u slijedećem mjesecu.
Takmičar može biti isključen trajno iz nadmetanja u slučajevima:
 • Ako se nedolično ponaša a time ometa djelovanje i rad ostalih članova bloga i nanosi štetu ugledu ostalih članova bloga
 • Ako vrijeđa bilo na nacionalnoj ili vjerskoj bazi.
 •  Ako svojim ponašanjem blati ugled članova bloga UZIMI ili OSTAVI ili sam blog.
  Shoutbox
U cilju što moguće kvalitetnije komunikacije između članova bloga ustanovljava se Shoutbox ili alat za razmjenu podataka u realnom vremenu.
Članstvo u Shoutboxu mogu steči samo aktivni članovi nadmetanja kao i zaslužni članovi koji svojim radom u Shoutboxu i inače doprinose dignitetu istoga.
Član Shoutboxa može biti trajno udaljen u slijedećim slučajevima:
 • ako vrijeđa članove bloga,
 • ako se nedolično ponaša ( psovanje i sl. )
 • ako potiče vjersku ili nacionalnu mržnju
 • u svim ostalim slučajevima kada svojim ponašanjem nanosi štetu ugledu bloga
Zabranjeno je reklamiranje drugih blogova na bilo koji način kao i reklamiranje vlastitih blogova u cilju povećavanja posjećenosti istoga.

USLUŽNO-TEHNIČKO VODSTVO
U cilju što kvalitetnijeg odvijanja nadmetanja ustrojiti će se usložno-tehnička ekipa koja će biti zadužena za sva pitanja vezana glede održavanja rada bloga Uzmi ili Ostavi.
  • Administrator: beneteau, antiprotivan, pekmez, Pero92, Mighty
  • Administrator, tehnički: desetina
  • Moderatori: matetips, fix, supertipovi

ZAVRŠNE ODREDBE
 1. Gore navedena pravila podložna su promjenama.
 2. Pravila stupaju na snagu odmah.
Zadnja promjena 31. kolovoz 2008. godine - 11:43
beneteau @ 23:00 |Isključeno | Komentari: 0
Idemo od osnovnog pitanja: Što je cilj ovoga bloga i koja je svrha njegovog postojanja?
Po meni da okupi na jednome mjesto što je moguće više istomišljenika koji streme jednome cilju – da zajedničkim snagama suprostave se kladionicama.
Nadam se da ste i vi na ovo pitanje odgovorili kao i ja. Ako jeste onda vas slijedeći potezi neće niti začuditi jer oni baš će doprinjeti da ovaj blog postane još kvalitetniji.
Od slijedećeg mjeseca uvode se neke novine glede Pravila ponašanja na obiteljskom blogu UZMI ili OSTAVI, i to slijedeća:
 1. Tijekom mjeseca obavezni ste postati minimalno 21 prijedlog – to se odnosi na sve učesnike - ukoliko  ne zadovoljite ovaj uvijet ne možete se pomjerati naviše u ligama niti konkurirati za titulu VELEMAJSTORA. 
 2. Svaki učesnik nadmetanja koji bez razloga nije postao tri dana za redom biti će udaljen iz nadmetanja i biti ćemu zabranjeno nadmetanje slijedeći mjesec, a članovi koji su  i članovi shoutboxa biti će isključeni iz njegovog članstva.
 3. Učesnik čiji postotak prolaznosti ( računa se nakon 10 postanih prijedloga ) bude manji od 60 posto biti će udaljen iz nadmetanja do kraja mjeseca tj. već slijedeći mjesec mogu se prijaviti za nadmetanje.
Evo to su novine koje se unose u Pravila nadmetanja, ako smatrate da ih ne možete zadovoljiti najbolje je da odustanete te prepustite onima koji mogu ispunjavati obaveze.
Morate shvatiti jedno, da samo predanim i odgovornim radom možemo pomoći jedni drugima. Sretno i hvala.
beneteau @ 22:58 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
Konačno je došlo i to na red, odlučio sam napisati detaljno uputstvo kako se posta prijedlog na blog a da njegovim postanjem ne dolazi do neželjenih događanja ( pomjeranje HTML koda ).
Kao prvo i osnovno ja svoje analize pišem u Wordu i to tako da su zadovoljene ove karakteristike ( slika broj 1. ):
 1. Style --- Normal
 2. Font --- Times New Roman
 3. Font Size --- 12
Primjer analize:
 
Nogomet - Italija
15:00 Inter - Empoli  1@ 1.20 Premier 
Inace ne volim da stavljam parove za koje znam da ce biti milion analiza i koji ce biti tzv. public betovi, ali ovaj put nisam mogao da odolim. Inter rusi sve pred sobom. U srijedu su u revans susretu talijanskog kupa sa Juventusom u Torinu odigrali odlicnu utakmicu i pobijedili 3:2, uz dva gola mladog Maria Balotellija. Ta pobjeda je sigurno dala dodatnu dozu samopouzdanja igracima Intera jer su dvije utakmice prije te odigrali nerijeseno, posljednju prvenstvenu protiv Udinesea u Udinama (0:0) i protiv Juventusa kod kuce u kupu (2:2), a prije toga su jako tesko i uz dosta srece pobijedili kuci Parmu 3:2. Medjutim ono sto je bitno kod ta dva nerijesena rezultata jeste da je Inter veci dio susreta igrao sa igracem manje zbog crvenog kartona, ali i sa tim deficitom su bili mnogo bolji protivnik. Taj kiks protiv Udinesea je iskoristila uporna Roma i prisla na pet bodova i sada vec ozbiljno zabrinula trenera Mancinija. Danas im je pobjeda neophodna kako bi zadrzali dobar ritam, a protivnik nije ni mogao biti bolji. To je pretposljednja ekipa na tabeli Empoli. Empoli nije ni sjena ekipe iz prosle sezone kada su bili jedno od najprijatnijih iznenadjenja. Za sada su samo tri boda ispred posljednjeplasiranog Cagliarija. Ne znaju za pobjedu jos od decembra prosle godine. Imaju tri poraza za redom, od Juventusa u kupu, Livorna i Fiorentine na domacem terenu u posljednjoj utakmici. Imaju nekoliko povrijedjenih igraca, medju kojima su Pratali, Marchisio, Giovinco i Vanigli. S druge strane kod Intera nece biti suspendovanog Cesara, te povrijedjenih Samuela, Dacourta i Figa. Trener Mancini je objavio spisak od 18 fudbalera koji konkurisu za sastav u ovoj utakmici i da sad ne navodim sva imena, ekipa izgleda mocno. Ibrahimovic igra u vrhunskoj formi i trenutno je jedan od najboljih napadaca na svijetu. U posljednjih 15 utakmica ove dvije ekipe Inter je pobijedio u cak 12, jednom je bilo nerijeseno i to davne 1998. godine, a Empoli je dva puta pobijedio. U prvoj utakmici ove sezone 01.09.2007. godine Inter je kao gost pobijedio sa 2:0. Dakle da ne duzim vise, motiv, forma, kvalitet, sve je ubjedljivo na strani Intera i ubijedjen sam da danas nece dati priliku Romi da smanji prednost na tabeli.
 
Ovako napisanu analizu kopiramo na blog copy/paste i ona sada izgleda ovako
 
Sada krečemo u uređenje iste i to na ovaj način i ovim koracima:
           
1.Unesemo svoj nick na predviđeno mjesto

           
2.Promjenimo kategoriju iz Razno u Klađenje

            
3.Kliknemo mišem bilo gdje unutar teksta kako bismo se prebacili u taj dio čime nam je omogućeno njegovo uređenje
            
4.Kliknemo na označeni kvadratić čime smo sav tekst označili

               
5.Promjenimo Format iz Normal u Normal (DIV)
                           
6.Kliknemo bilo gdje na tekst ponovo kako bismo maknuli «plavetnilo» na tekstu
                       
7.Zatamnite ( označite ) ovaj dio teksta
                               
8.Promjenite označeni tekst u Small
                       
9.Pritisnite Snimi zapis – i to je tooooo.

Na ovaj način nikada nečete imati problema oko postanja jer će post biti bez neželjenih praznih redova i neće se događati nikakvi problemi sa uništavanjem HTML koda našega bloga.
Nadam se da su upute dovoljno jasne, ali ako vam je još uvijek nešto nejasno ostavite svoja pitanja u kometarima ovoga bloga.
beneteau @ 21:00 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
Pravila nadmetanja DUEL
U cilju podizanja kvalitete ponude obiteljskog bloga UZMI ili OSTAVI organizira se nadmetanje DUEL po slijedećim Pravilima:
1. DUEL je nadmetanje dva para tipstera članova obiteljskog bloga UZMI ili OSTAVI.
2. Kao parovi mogu se prijaviti oni članovi koji zadovoljavaju slijedeće kriterije:
            - da su nositelji titule VELEMAJSTOR,
            - da su barem jednom bili učesnici EXTRA lige
3. Pobjednik nadmetanja DUEL je onaj par koji ima više pogođenih listića u 10 odigranih kola.
4. U slučaju da oba para imaju isti broj bodova nakon deset odigranih kola dalje ide onaj par koji ima bolji yield .
4. Tipovani listić mora zadovoljiti slijedeće uvjete:
            - na listiću mogu biti najviše četiri (4) prijedloga,
            - minimalni ukupni tečaj je 1.95
            - prijedlog za tekući dan mora biti postan najkasnije do 14 sati
            - svaki prijedlog na listiću mora biti u vrijeme postanja najmanje sat prije početka sportskog događanja prvog prijedloga
5. Par koji pobjedi, tj. prvi dođe do deset (10) poena ili do prve prednosti nastavlja sa nadmetanjem protiv novih izazivača.
6. Nadmetanje se prekida u korist pobjednika u slijedećim slučajevima:
            - ako protivnički par ne posta svoj prijedlog listića
            - ako dođe do razlike od tri (poena) u korist ekipe koja je bolja
7. Gore navedena Pravila podložna su promjenama ako se ukaže potreba za istim što će se pokazati tijekom nadmetanja.
Gore navedena Pravila su sada i zvanična, u komentarima ovoga bloga možete ostaviti svoje prijave kao slijedeći izazivači s time da morate zadovoljiti uvjete iz točke 2. ovoga Pravilnika. Sretno.
Parovi - izazivači:
1. ja_vs_ss & BettingHouse
2. matetips & rakovi
3. mostarbet & IvanLeonardi
4. pekmez & zoom23
5. LadyBet & Grubi10
6. kladionicadobitak & mostarbet
7. zavrata & antiprotivan
beneteau @ 19:02 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
Predstavimo se svijetu kladioničara

Naš tehnički Robbiee napravio je nekoliko bannera našega bloga koje slobodno možete nalijepiti na svoje blogove ili forume te na taj način dati svoj doprinos popularizaciji našeg zajedničkog bloga UZMI ili OSTAVI.
    Što je veći broj posjetitelja to je i veča mogučnost da nam neka važna informacija neće promaknuti, ujedno promocijom ovoga zajedničkog bloga promovirate i sebe kao kladioničara jer svi mogu vidjeti vaše dosege, vaše prijedloge svakodnevno.
    Gospodo sada je na vama da ispravno postupite te da nastavimo sa kvalitetnom promocijom mjesta našeg druženja i alata za razvaljivanje kladionica - UZMI  ili OSTAVI.


by Beneteau


Banners

Veličina: 350×60px

Veličina: 450×77px

Zadnja promjena: 24.4.2007
beneteau @ 18:00 |Isključeno | Komentari: 0

1. Kreirajte novu html grupu.
2. Grupi dajte ime koje hočete i stisnite "Snimi".
3. Kad stisnete na "Snimi", kliknite na "Dodaj html kod".


4. Pokaže vam se polje slično onome za pisanje u sam blog. Prvo upišite bilokoje ime u polje pod "Naziv". Kad to napraviti obrišite tekst "Upišite tekst...". Važno: Ako ne upišete nešto u polje "Naziv" (pustite prazno), vam blog neče prihvatiti kod.


5. Stisnite na tipku za ustavljanje slike.
6. U polje URL upišite URL lokacije samog odabranog bannerja. URL dobijete ako klinete sa desnom tipkom na odabrani banner i kopirate mjesto lokacije slike (Mozilla Firefox).

U polje "Obroba" ili border slike - Upišite 0!
7. Kad to napravite, kliknite na opciju "Povezava". U polje URL upišite http://beneteau.bloger.hr/. Pod opcijom "Cilj" nastavite na "Novo okno (_blank)" ili "Nov prozor (_blank)". To znači da će se link otvarati u novo prozoru vašog internet browsera. Kad to napravite, stisnite "V redu".
8. Na kraju bi moralo ispasti ovako. Zbog ljepšog izgleda priporučujem da stavite banner na sredinu.
9. Na kraju stisnite "Dodaj html kod" i to je to.

by Robbiee

Zadnja promjena: 23.4.2007

beneteau @ 17:00 |Isključeno | Komentari: 0
Neki imaju želju staviti naš shoutbox na svoj blog. To omoguća praćenje svih događaja u shoutboxu na svome blogu. Pa idemo...


1. Kreirajte novu html grupu. Upišite naziv grupe i stisnite "Snimi".

2. Stisnite "Dodaj html kod".

3. Zapunite polje pod "Naziv:" i stisnite "Izvorna koda". Kod mene izgleda nekako ovako..
4. Otvori se vam nov prozor i pobrišite šta je unutra da bude prazno.

5. Sad je treba priljepiti html kod shoutboxa u to polje.

Html kode za različite velićine shoutboxa:

Orginal velićina kao ova na ovom blogu, 550 × 315px:

<!-- BEGIN CBOX - http://www.cbox.ws -->
<div align="center" id="cboxdiv"> <iframe width="550" scrolling="auto" height="240" frameborder="0" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=main" _fcksavedurl=""http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=main"" _fcksavedurl=""http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=main"" _fcksavedurl=""http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=main"" _fcksavedurl=""http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=main"" marginheight="2" marginwidth="2" allowtransparency="yes" name="cboxmain" style="border: 1px solid rgb(170, 170, 170);" id="cboxmain"></iframe><br /> <iframe width="550" scrolling="no" height="75" frameborder="0" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=form" marginheight="2" marginwidth="2" allowtransparency="yes" name="cboxform" style="border-style: none solid solid; border-color: -moz-use-text-color rgb(170, 170, 170) rgb(170, 170, 170); border-width: 0px 1px 1px;" id="cboxform"></iframe> </div>
<!-- END CBOX -->Velićina 400 × 275px:

<!-- BEGIN CBOX - http://www.cbox.ws -->
<div align="center" id="cboxdiv"><iframe width="400" scrolling="auto" height="200" frameborder="0" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=main" http:="" www4.cbox.ws="" box="" marginheight="2" marginwidth="2" allowtransparency="yes" name="cboxmain" style="border: 1px solid rgb(170, 170, 170);" id="cboxmain"></iframe><br /><iframe width="400" scrolling="no" height="75" frameborder="0" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=form" marginheight="2" marginwidth="2" allowtransparency="yes" name="cboxform" style="border-style: none solid solid; border-color: -moz-use-text-color rgb(170, 170, 170) rgb(170, 170, 170); border-width: 0px 1px 1px;" id="cboxform"></iframe> </div>
<!-- END CBOX -->Velićina 350 × 275px:


<!-- BEGIN CBOX - http://www.cbox.ws -->
<div align="center" id="cboxdiv"><iframe width="350" scrolling="auto" height="200" frameborder="0" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=main" http:="" www4.cbox.ws="" box="" marginheight="2" marginwidth="2" allowtransparency="yes" name="cboxmain" style="border: 1px solid rgb(170, 170, 170);" id="cboxmain"></iframe><br /><iframe width="350" scrolling="no" height="75" frameborder="0" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3095753&amp;boxtag=6104&amp;sec=form" marginheight="2" marginwidth="2" allowtransparency="yes" name="cboxform" style="border-style: none solid solid; border-color: -moz-use-text-color rgb(170, 170, 170) rgb(170, 170, 170); border-width: 0px 1px 1px;" id="cboxform"></iframe> </div>
<!-- END CBOX -->6. Kad priljepite html kod stisnite OK. U samom polju vam se pojavi shoutbox.

7. Na kraju još samo stisnite "Snimi zapis" i to je to.by Robbiee

Zadnja promjena: 5.5.2007, 17:17
beneteau @ 16:00 |Isključeno | Komentari: 0
utorak, travanj 17, 2007
    Član / Registriran

Robbiee / 2 May 07
vissko / 3 May 07
antiprotivan / 3 May 07
bolinjo / 3 May 07
ziher / 3 May 07
bettinghouse / 3 May 07
Antraxxx / 3 May 07
fantaspadi / 3 May 07
fix / 3 May 07
ja_vs_ss / 5 May 07
azrijel / 6 May 07
mk / 7 May 07
experttennis / 9 May 07
Grubi / 11 May 07
Soccer_Expert / 15 May 07
zavrata / 21 May 07
dergamblermann / 1 Jun 07
rolandgarros / 14 Jun 07
Thunder / 17 Jun 07
buba_mara4 / 1 Jul 07
trotter / 1 Jul 07
Sega / 1 Jul 07
pobre / 15 Jul 07
Rotian / 29 Jul 07
harikatz / 10 Aug 07
MicZg / 8 Jun 07
nitro1mg / 24 Aug 07
obelix / 26 Aug 07
Sretni / 31 Aug 07
ivanleonardi / 1 Sep 07
nenobet / 7 Sep 07
bankir / 16 Sep 07
rodjeni1 / 30 Sep 07
bastarde / 3 Nov 07
Sandi_tips / 4 Nov 07
beneteau / 7 Nov 07
beli / 10 Nov 07
mostarbet / 3 Dec 07
vretox / 6 Dec 07
vela036 / 8 Dec 07
car51 / 9 Dec 07
Dzoni / 11 Dec 07
obelix_li / 12 Jan 08
vlax / 13 Jan 08
pekmez / 13 Jan 08
danielamk / 13 Jan 08
desetina / 30 Jan 08
zoom 23 / 1 Feb 08
Milanista1899 / 4 Feb 08
blaz / 4 Feb 08
interista_taras / 5 Feb 08
sasha / 8 Feb 08
zecky / 10 Feb 08
rakovi / 12 Feb 08
toffess / 14 Feb 08
don_pelin / 18 Feb 08
dinamox / 18 Feb 08
kladionicadobitak / 18 Feb 08
romisomi / 18 Feb 08
tipolino / 19 Feb 08
kokanidja / 19 Feb 08
nogometforever / 20 Feb 08
coopertip / 22 Feb 08
LadyBet / 24 Feb 08
usridu / 1 Mar 08
zizzui / 1 Mar 08
tvicenti / 1 Mar 08
barone / 1 Mar 08
darko71 / 1 Mar 08
kladionica_za_sve / 1 Mar 08
nipper / 1 Mar 08
cmooki / 2 Mar 08
nostra / 2 Mar 08
pool4ever / 2 Mar 08
beToni / 3 Mar 08
trebaprobat / 3 Mar 08
kelboy / 5 Mar 08
bbrljak / 10 Mar 08
Gunner4 / 14 Mar 08
mravcica / 19 Mar 08
shogun / 19 Mar 08
Retfala / 31 Mar 08
sirokibrig / 2 Apr 08
svjere / 4 Apr 08
disko / 9 Apr 08
andersen1 / 14 Apr 08
edotrip / 14 Apr 08
Smicer / 14 Apr 08
joco81 / 14 Apr 08
delpiero10 / 14 Apr 08
samozanajbolje / 14 Apr 08
kizo63 / 14 Apr 08
djurko / 15 Apr 08
NBAmaco / 15 Apr 08
supertipovi / 15 Apr 08
mpinezi9 / 15 Apr 08
almagro / 15 Apr 08


by Robbiee


Zadnja promjena: 18.4.2008, 00:30
beneteau @ 15:01 |Isključeno | Komentari: 0
nedjelja, travanj 15, 2007
Nogomet

Engleska

Španjolska

Italija

Francuska

Košarka
 
Avstralija
National Basketball League - Muški
www.nbl.com.au ( Službena + Live rezultati )

SAD
NBA - Muški
www.nba.com ( Službena + Live rezultati )
www.sportsline.com ( Info + Ozljede + Live rezultati )
www.sports.espn.go.com/nba/index ( Info )
WNBA - Žene
www.wnba.com ( Službena + Live rezultati )


Tenis

www.tennisinsight.com ( Info )
www.tennis.matchstat.com ( Info )

Hokej
 
Češka
O2 Extraliga - Muški
www.hokej.cz ( Službena + Live rezultati )
www.hokej.idnes.cz ( Info )

Finska
SM-Liiga - Muški
www.sm-liiga.fi ( Službena + Live rezultati )

SAD
NHL

Rukomet
Chamipons League - Muški
www.ehfcl.com/men/2007-08 ( Službena + Info +  Live rezultati )
Chamipons League - Žene
www.ehfcl.com/women/2007-08 ( Službena + Info + Live rezultati )

Avstrija
www.oehb.sportlive.at ( Službena )
Handball Liga Austria - Muški
www.hla.sportlive.at ( Službena )

Njemačka
Handball-Bundesliga - Muški
www.ticker.server21.mindwerk.net ( Live rezultati )

Španjolska
Asobal Liga - Muški
www.asobal.es ( Službena + Live rezultati )

Švedska
HerrElit Handboll - Muški
www.heh.nu ( Službena )Zadnja promjena: 23.2.2008, 11:20
beneteau @ 21:00 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Zadnja promjena: 15.02.2008, 01:48
beneteau @ 15:00 |Isključeno | Komentari: 0
nedjelja, travanj 1, 2007
beneteau @ 23:00 |Isključeno | Komentari: 0
bet365
Kladionica naša banka
Nema zapisa.
Index.hr
Nema zapisa.