UiO
Blog - veljača 2009
utorak, veljača 10, 2009
Date: Mon, 9 Feb 2009 18:22:59 +0100
Subject: clan bloga
From: blog.clan7@gmail.com
To: savjesni@hotmail.com

Ja sam clan tvoga bloga vec dugo i molijo bi te da javno objavis tvoju mjesecnu dobit od bloga, zato sto smatram da bi to bilo u redu prema clanovima. jer oni klikaju na te oglase. Mislim da sve radis zbog svog interesa, a alibi ti je nova stranica svi znamo koliko kosta stranica. Znaci molijo bi te da izneses konkretne podatke. Dobit je tolika stranica kosta toliko itd. Ostat cu anoniman iz razloga da mi ne oduzmes clanstvo. a klikat na oglase necu dok javno ne objavis brojke. Jednom si na sb-u objavio da ces maknuti oglase ali oni i dalje stoje, pa sam stekao dojam da si tu samo zbog zarade. Znaci da si u jednu ruku u istom košu kao i oni sto naplacuju parove. Nije u redu da ti nekog prisiljavas da klika oglase, a ti ih prisiljavas jer to je jedan od uvjeta za biti clan. a po meni to bi trebala bit stvar izbora.
pozdrav
 
Odgovor
Prvo sam način na koji ovo tražiš ( anonimno ) govori sve i namjeri a to je ništa drugo nego diskreditirati mene i blog. Drugo već par puta sam objavio koliko se time dobiva u prosjeku od 0,50 do 1,5 dolar dnevno ili oko 21-32 dolara. Kao treče da li se pitaš da li si ti platio dva SB, da li si ti platio kupovinu stranice www.beneteau.com.hr a ja sam objavio račun javno a i na kraju da li smatraš da i da zarađujem neki novac nebi imao pravo 5 kuna dnevno naknade zaa onaj posao koji radim već dvije godine po 16 sati dnevno da bi se svi osjećali ugodno.
Nadam se da češ imati obraza i javiti se pod punim svojim nickom a ne se ovako "legitimirati" kao član - mada već sada znam o kome se radi ( najvjerojatnije bivšem uvrijeđenom članu kojega sam banirao ). Ovu korespodenciju ću normalno objaviti na blogu jer nikada nisam imao što kriti niti ću kriti.

Molim sve članove da daju svoje mišljenje o ovome da skinemo famu sa ove "fantastične zarade" .

Današnja "enormna zarada" 

Kopija računa za stranicu

MOLIM VAS DA IZABERETE ČLANA BLOGA KOJI ĆE PROVJERITI OVAJ NAVOD ISTI ĆE DOBITI PASWORD .
beneteau @ 15:18 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, veljača 2, 2009
Čestitamo pobjedniku TRIPLE nadmetanja za mjesec veljaču 2009. godine
VELEMAJSTORU
Klimatis
beneteau @ 07:25 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, veljača 1, 2009
Podaci su u pripremi
beneteau @ 09:37 |Isključeno | Komentari: 0
bet365
Kladionica naša banka
Nema zapisa.
Index.hr
Nema zapisa.